Verzendkosten

De verzending geschiedt na binnenkomst van de betaling via iDEAL of BANCONTACT op de bedrijfsrekening.
Na de binnenkomst van de betaling wordt het pakket/ de envelop zorgvuldig en zo spoedig mogelijk ingepakt en afgeleverd bij het afgifte punt.


 I.v.m het COVID-19 Virus (Corona) kunnen er mogelijk langere levertijden ontstaan en tekorten, wij zullen er alles aan doen om de voorraden z.s.m bij te vullen en de bestellingen uit te leveren.
Voor producten met een levertijd van 1-2 werkdagen geldt momenteel een levertijd van 4-5 werkdagen i.v.m de drukte bij de leveranciers.


- VERZENDING NAAR BELGIE - 
Specifieke nieuwe maatregelen voor België wat betreft verzending per 21 maart 2020
Een deel van de PostNL-punten in België zijn gesloten en dit kan gevolgen hebben. Pakketten die op een gesloten PostNL-punt liggen, blijven daar. Daarnaast is het momenteel niet mogelijk een bestelling direct naar een PostNL-punt te laten sturen. Pakketten die nog vertrekken naar een gesloten PostNL-punt worden retour gestuurd naar ons, de kosten worden dan doorberekend aan de klant. Pakketten na een tweede poging niet bij onze klant thuis bezorgd kunnen worden, gaan naar een PostNL-punt dat open blijft. Ook is in België het aantal pakketten momenteel erg hoog. Dit in combinatie met de nieuwe maatregelen van de Belgische regering kan ervoor zorgen dat jouw zendingen met bestemming in België vertraging oplopen. De meest actuele status van de pakketten is te vinden via Track & Trace van PostNL.


Bunnyflop Konijnen Webshop verstuurd de bestellingen via een extern bedrijf en is niet verantwoordelijk voor de levertijd of het zoek raken van pakketten en/of enveloppen.
Het bedrijf met wie er wordt samenwerkt is PostNL, na het overdragen van het pakket / de envelop ontvang je in alle gevallen een tracking code.


Alle vermelde prijzen op de website zijn inclusief BTW, maar zijn exclusief de verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het bestedingsbedrag en zijn vastgesteld op 1 januari 2020 na de verhoging van PostNL.
Verzending binnen Nederland
        verzending 0-22 kg

Tot 35 euro              €6,99 
Vanaf 35 euro           GRATIS
*verzending geschiedt via de pakketdienst van PostNL met Track&Trace code
 
Verzending naar België
           verzending 0-22 kg

tot 35 euro              €9,80
Vanaf 35 euro         €5,99
*verzending geschiedt via de pakketdienst van PostNL met Track&Trace code
 
Wij verzenden onze pakketjes met     
 
 
Verpakken
Alle producten worden zorgvuldig verpakt en klaargezet voor verzending.
Indien je een pakket of envelop ontvangt van Bunnyflop Konijnen Webshop kan het zijn dat hier een andere bedrijfsnaam op vermeld staat, de reden hiervoor is dat wij graag het milieu een handje helpen door te recyclen. Mede door deze manier van werken daarnaast kunnen wij de verpakkingskosten laag houden en hoeven wij deze niet door te berekenen aan de klant.